Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Alexander Borgmans in corona-tijden?

Wat doet Alexander Borgmans in corona-tijden?

Iedereen in de autosport wacht vol ongeduld op betere tijden en dat betekent, opnieuw kunnen racen. Alexander Borgmans is relatief nieuw in de sport, maar ook hij mist de geur van rubber en olie…

Het zijn moeilijke tijden en het probleem dat mijn broer en ik niet kunnen racen is van veel minder belang dan de grote ellende in de wereld, maar toch is het heel spijtig dat de autosportwereld is stilgevallen”, aldus Alexander.

We keken met zijn allen (de techniekers Polle en Mathi, de coaches Peter en Raf, onze familie en supporters) heel ongeduldig uit naar de eerste race van de Ford Fiƫsta Cup 2020 in Zandvoort. De drie trackdays die we in Zolder al gereden hebben, waren veel belovend en ons nieuwe team, dat we vanaf dit jaar zelf runnen onder de naam Alnimax Racing, is er helemaal klaar voor. Maar uitstel is geen afstel en laat ons hopen dat de toestand snel voorbij gaat. In tussentijd wachten we heel ongeduldig af, blijven we sportief bezig en dromen we van de eerste overwinning in onze categorie!