Home > Industrie > Industrie: ervaar de Porsche Taycan door een VR-bril

Industrie: ervaar de Porsche Taycan door een VR-bril

Foto ©: Porsche

Sinds 2019 is de Taycan de eerste eerste volledig elektrische Porsche op de markt in de VQ. Duitsland en nog een paar Europese landen volgden begin dit jaar. In de landen waar de Taycan nog niet op de markt is, kunnen geïnteresseerden de wagen gaan bewonderen. In verschillende showrooms van Porsche kan je de wagen zien in Virtual Reality.

Als gebruiker kan je de wagen tot in detail ontdekken, zowel langs de binnenkant als langs de buitenkant. Je kan de wagen zelfs aanpassen naar uw eigen smaak, door het kleur van de wagen te veranderen. “De Taycan is voor Porsche het begin van een nieuw tijdperk. Het is passend voor deze tijd dat we een applicatie hebben gemaakt waarbij onze wagen via Virtual Reality kan bekeken worden”, vertelt Robert Ader, head of Customer Relations bij Porsche.

De applicatie is al beschikbaar in meer dan 100 Porsche Centres, in twee talen: Duits en Engels. Andere talen worden ook toegevoegd wanneer de app ook in andere landen beschikbaar is. De volgende stap voor Porsche is vrtual car configuration, waarbij de gebruiker van de app de wagen volledig naar eigen smaak kan aanpassen, deze functie moet in de komende maanden beschikbaar zijn.

You may also like
FE: Porsche Taycan verkozen tot nieuwe safety car
Porsche Taycan sluit Triple Demo Run af in New York