Home > Circuit > GT World: officiële testdagen dit weekend van start

GT World: officiële testdagen dit weekend van start

Circuit Paul Ricard maakt zich klaar voor de komst van het gehele GT World Challenge Europe-circus. Dit weekend vinden in Le Castellet de eerste testen plaats.

Ook dit jaar worden we in dit GT Kampioenschap weer getrakteerd op een zeer divers deelnemersveld. Maar liefst elf verschillende merken zullen donderdag vanaf negen uur aan het werk te zien zijn met daarbij 2 ‘nieuwelingen’: zowel de Mercedes-AMG GT3 als de Ferrari 488 GT3 kregen een update en zijn weer klaar om mee te strijden voor de overwinning.

Dit seizoen zien we bovendien de McLaren 720S GT3 zijn intrede doen in het GT World Challenge Europe. Benieuwd of de Britse machine competitief genoeg is om mee te strijden voor de overwinning. Daarnaast zullen verschillende wagens van Lamborghini, Audi, Bentley, Porsche, Aston Martin, BMW, Lexus en Honda paraat zijn op deze eerste testdagen.

De hoogtepunten van dit weekend kunnen gevolgd worden op de verscheidene mediakanalen van GT World Challenge (Youtube, Facebook, Instagram, Twitter).

You may also like
GT World: de testdagen door de lens van Simone Nava
GT World Barcelona: Feller het snelst tijdens eerste kwalificatie
GT World Magny-Cours: Sainteloc Racing wint tweede race
In een notendop: WTCR, TCR Europe, GT World