Home > Rally > WRC: Rally Serras de Fafe als voorbereiding op Mexico voor Hyundai Motorsport

WRC: Rally Serras de Fafe als voorbereiding op Mexico voor Hyundai Motorsport

Foto ©: Hyundai Motorsport

Dit weekend neemt Hyundai Motorsport deel aan de Rally Serras de Fafe e Felgueiras, deze rally is de eerste manche van het Portugees rallykampioenschap. Deze deelname is vooral als voorbereiding op het onverhard in de WRC-manche van Mexico over twee weken.

Met Ott Tänak en Dani Sordo in hun Hyundai i20 Coupe WRC komen er twee WRC-wagens van Hyundai Motorsport aan de start. Voor de lokale Portugese fans is het een uitgelezen kans om de wereldtop uit het WRC aan het werk te zien.

Wereldkampioen Ott Tänak is tevreden over de voorbereiding van het team. “We hebben dit weekend gebruikt om meer kilometers te hebben met onze wagen voor de komende manches in het WRC waar veel gravel aan te pas komt. Het was tof om aan zo’n populair event deel te nemen. Het was een productief weekend en belangrijk om meer tijd in met de wagen te spenderen.”

Het team van Hyundai ziet dit als voorbereiding voor de komende WRC-manches, waar vooral veel grind aan te pas komt. Over twee weken is het als zover met rally van Mexico (12-15 maart)

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender