Home > #Hoofdnieuws > BRC Haspengouw: de eerste reacties van de toppers

BRC Haspengouw: de eerste reacties van de toppers

Ghislain de Mevius: “Wat een schitterende zege! Ik heb hier heel hard voor gevochten, en opvallend, dit is niet meteen een rally die me goed ligt. Deze Skoda Fabia Evo is echt geweldig, een auto die in alle omstandigheden goed gaat.

Kris Princen: “Dit is k*t, dat is het enige woord dat hier telt. Tweede worden, is niet belangrijk, er is maar één plek die telt. We hebben hard gevochten, een mooi duel met Ghislain uitgevochten, maar op deze manier… Het was een stuk slecht onverhard en daar moet het gebeurd zijn. Ik ben doorgegaan tot aan de finish, maar ik wist natuurlijk niet dat de anderen ook lek reden.

Gregoire Munster: “Ik heb wat kleine foutjes gemaakt, maar erg veel geleerd en het is wat zuur dat ik op 2,3 seconden van het podium strand. Uiteraard ben ik tevreden, we staan aan de finish, pakken de punten en hebben veel over de auto geleerd.”

Vincent Verschueren: “Ik moet echt op de limiet rijden om dit resultaat te halen… Het was niet makkelijk, maar op regelmaat zijn we toch mee in de top-5 geraakt.”

You may also like
BRC Masters Cup en 2WD Trophy : ook zij gingen van start in de Haspengouw
BRC South Belgian: een natuurlijk parcours
Historic BRC: Dirk Deveux favoriet in eigen streek
BRC South Belgian: focus op 2WD Trophy