Home > #Hoofdnieuws > FE Marrakesh: stemmen uit de paddock

FE Marrakesh: stemmen uit de paddock

Autosportwereld is dit weekend aanwezig op de E-Prix in Marrakesh. De afgelopen twee jaar kon Mahindra telkens als eerste finishen. Kunnen ze deze dit jaar opnieuw verzilveren? Een ding is zeker, het belooft een spannende race te worden. Met hoge temperaturen (ongeveer 26°C), een lang circuit en een hoge snelheid wordt energiemanagement cruciaal. Wij spraken met enkele rijders over hun verwachtingen voor dit weekend.

Bij Mahindra zijn de verwachtingen hoog. Pascal Wehrlein gaf een kort, maar duidelijk antwoord: “Dit weekend zullen we net zoals de vorige twee jaren opnieuw als eerste over de finish komen”. Ook landgenoot Jérôme d’Ambrosio is heel positief na de problemen van vorige race. “Na de wissel van de versnellingsbak in Mexico hebben we dit weekend een hele goede wagen. De problemen zijn verholpen en ik denk dat we dit weekend opnieuw een podiumplaats zullen halen.”.

Stoffel Vandoorne was dan weer heel tevreden met zijn zitje bij Mercedes en de prestaties van de wagen. “Het is een grote stap voorwaarts in vergelijking met vorig jaar. Onze wagen is nog niet op zijn hoogtepunt, maar met elke race die we rijden komen we een stapje dichter. De vorige races hebben we zeer consistent gereden en dit weekend hopen we hetzelfde te doen.”

Fransman Jean-Éric Vergne (DS Techeetah) heeft zich nog niet laten zien vandaag. Hij kampt met zware hoofdpijn en zal vandaag niet in actie komen.

https://www.instagram.com/p/B9HJOPwnIod/?igshid=1ovvjxjq2w9oc
You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten