Home > #Hoofdnieuws > Opinie: Loeb en Elena reageren op uitlatingen ‘fans’!

Opinie: Loeb en Elena reageren op uitlatingen ‘fans’!

Sébastien Loeb verzaakt aan de rally van Zweden en Craig Breen neemt zijn plaats in. Dat nieuws zette internauten en andere zogeheten fans er meteen toe aan om de Franse legende af te schrijven en zelfs te opperen dat hij aan de deur zou liggen bij Hyundai, zijn werkgever.

Eerder, tijdens de Monte-Carlo al, haalde Daniel Elena behoorlijk uit naar de ‘fans’ die hem dik noemden op diverse sociale media, liefst anoniem uiteraard. De reactie van de corijder van Loeb ziet u hier…

Even later was het dus aan Loeb zelf om ‘drek’ over zich heen te krijgen en ook de Franse Hyundai-rijder reageert gepast: “Ik rij met een andere ingesteldheid dan voorheen, dat heb ik al gezegd. Ik beleef meer plezier, maar wil desondanks mijn werkgever maximale punten bezorgen. In die optiek was niet alles zoals het hoorde om in Zweden die taak 100% naar behoren uit te voeren. We hebben dan ook gereageerd en ik voel me erg goed bij Hyundai, samen zullen we dan ook trachten een nieuwe wereldtitel te behalen.

Hoe dan ook, is dit een dubbele les voor ‘fans’ die menen om het even wat te kunnen achterlaten op (sociale) media. Wij van Autosportwereld.be rekenen op onze lezers om dat niet te doen en als iemand toch op een ongepaste manier zou reageren, dan zal de reactie ook onmiddellijk verwijderd worden.

Met dank voor uw begrip en respect

Joost Custers
Uitgever