Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsvragen: Nygel Verhaeren

De eindejaarsvragen: Nygel Verhaeren

Jonge rijders timmeren aan hun weg en één van die kerels is Nygel Verhaeren. De Brabander was een graag geziene gast in de VW Fun Cup en wil ook volgend jaar verder aan zijn weg naar de top werken.

Foto ©: VW Fun Cup

Hoe bekijkt u uw seizoen 2019?

Nygel Verhaeren: “Ik kijk met een positieve blik terug naar afgelopen seizoen. Het was een druk jaar waarbij ik aan de start kwam in de VW Fun Cup en daarnaast ook nog kon testen met enkele andere wagens. Ook het feit dat ik nu veel in Engeland actief ben is een positief gegeven, hopelijk blijft dat ook in 2020 zo!”

Wat verwacht u van 2020?

“Ik zal volgend jaar weer aan de VW Fun Cup deelnemen, deze keer met het doel om het algemeen klassement te winnen. Op dit moment kan ik nog niet zeggen welk team en wie mijn teamgenoten zullen zijn, maar dat zal binnenkort meegedeeld worden. Ook kijk ik uit om de nieuwe Ligier te testen met de blik op 2021. En verder ga ik door met het coachen van piloten op circuit.”  

Wat is uw moment van het jaar?

“Zonder enige twijfel onze winst in de Fun-klasse van het Zolder Fun Festival, na een seizoen met veel downs was het een echte beloning om op mijn ‘thuiscircuit’ te winnen! Ook onze geweldige comeback in de 25 Hours VW Fun Cup, waar we van P57 naar P7 terugkwamen, zal ik niet licht vergeten. Verder ben ik ook trots dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het nieuwe Formule BRL-kampioenschap, aangezien ik tijdens het seizoen heb samengewerkt met de promotors om de juiste afstelling te vinden voor die wagens voor 2020.” 

You may also like
De eindejaarsvragen: Marnik Battryn
VW Fun Cup: vier dames willen… jongensdroom waarmaken
De eindejaarsvragen: Mathieu Detry
De eindejaarsvragen: De VW Fun Cup door Gregory Deguelde