Home > VAS > Rallysprint > VAS: Renstal Titanic steunt twee goede doelen

VAS: Renstal Titanic steunt twee goede doelen

In Kasterlee kan u dit weekend uw duit in het zakje doen om het leven van een aantal patiënten er gemakkelijker op te maken. Een gedeelte van de opbrengst van de 15de Short Rally Kasterlee gaat naar de twee kinderkankerfondsen die ons landje telt.

De kinderkankerfondsen in Leuven en Gent geven financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker maar ook aan hun gezinnen. De behandeling maakt de genezingskansen steeds groter maar behandelingen duren lang en gaan vaak gepaard met allerhande bijwerkingen. De bijdrage van R.T. Titanic zal overhandigd worden via de actie Fanfarathon. Tijdens deze actie zullen de fanfares van Kasterlee, Lichtaart en Tielen op 14 september 2019 tezamen een muzikale marathon afleggen en al muziekspelend door de Kastelse straten stappen om op een centrale plaats te eindigen met een groots volksfeest.

ESAR Dogs

Ook hun doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen door middel van sponsoring en organisatie van allerlei activiteiten en evenementen. De opbrengst hiervan wordt eveneens integraal geschonken aan de beide Kinderkankerfondsen. Een tweede goed doel is de steun aan ESAR Dogs Belgium. Dit is een groep die gepassioneerd bezig is met reddingswerk, in combinatie met honden. Zo is er niet alleen aandacht voor het opleiden van reddingshonden, maar ook voor alles wat erbij komt kijken. Momenteel maken ook teams uit België en Nederland deel uit van het ESAR-systeem. Zij trainen op regelmatige basis samen om zo de onderlinge communicatie en samenwerking te blijven verbeteren.

De leden van ESAR Dogs verzorgen trouwens al jaren de inkomposten, al dan niet met hond, tijdens de Short Rally Kasterlee en zullen dat ook dit jaar
weer doen!

(vas)

You may also like
Nederlanders domineren in Kasterlee