Home > Circuit > Blancpain: Boutsen Ginion met twee wagens terug naar Blancpain GT Series Endurance Cup

Blancpain: Boutsen Ginion met twee wagens terug naar Blancpain GT Series Endurance Cup

De testen in de Blancpain GT Series worden woensdag op gang getrokken. Het Belgische team Boutsen Ginion is ook terug van de partij. Voor hun comeback in de Endurance Cup nemen ze twee verschillende wagens mee naar het kampioenschap.

De gekende BMW M6 GT3 blijft in handen van Karim Ojjeh, vorig jaar winnaar van de GT Sports Club. Hij krijgt het gezelschap van de Belg Philippe Steveny en de Fransman Marc Rostan.

Nu komt het team ook met de gloednieuwe Lamborghini Huracan Evo GT3 aan de start, waar de Franse rijders Claude-Yves Gosselin en Pierre Feligioni achter het stuur zitten. Renaud Kuppens sluit zich bij dat duo aan. De Lamborghini zal ook in de Sprint Cup zijn opwachting maken.

Veel enthousiasme

Karim Ojjeh kan niet wachten tot de start van het seizoen. “De GT Sports Club was een geweldige manier om de wagen te leren kennen. Als kampioen kan ik nu naar het endurance terugkeren, waar ik nog wat ‘unfinished business’ heb.”

Renaud Kuppens is na een paar jaar afwezigheid ook opnieuw van de partij. “Het is goed om terug te zijn. Na mijn ontmoeting met mijn nieuwe teamgenoten wil ik absoluut het beste van mezelf geven. Het is een eer om de #Ride4TIMO te mogen dragen achter het stuur van de nieuwe Lamborghini Huracan EVO GT3.”

Claude-Yves Gosselin rondde af op een grappige noot. “Na onze overweldigende dominantie tijdens de Blancpain sprint in Zolder vorig jaar dachten we dat het leuk zou zijn om de tegenstand er een heel seizoen van langs te geven.”

De nieuwe Lamborghini Huracan Evo GT3 van Boutsen Ginion.
You may also like
Misano GT: Louis Machiels sterk
Misano GT: zege op hoog niveau voor Vanthoor
GT Misano: zege voor Weerts en Vanthoor
Blancpain GT: Bentley grijpt zege in Paul Ricard