Home > #Hoofdnieuws > Bedankt!

Bedankt!

Beste lezers, medewerkers en partners

Bedankt! Heel erg bedankt, zelfs… bedankt aan de medewerkers, de partners en zeker aan de lezers, heel veel lezers. Twee jaar geleden begonnen we met een klein groepje enthousiaste autosportliefhebbers aan een nieuw mediaproject, Autosportwereld.be en we hebben ondertussen al heel wat avonturen beleefd, al bestaan we nog maar twee jaar. Twee jaar is veel en weinig tegelijkertijd en uiteraard is onze ambitie, vandaag op onze tweede verjaardag, om voor u hét Vlaamse autosportmedium bij uitstek te blijven!

1 maart 2017, het is amper gisteren… Ondertussen publiceerden we 6.500 artikels, of 9 artikels per dag, die massaal gedeeld, geliket en vooral gelezen werden. 6.500 artikels over VAS, nationale autosport, internationale evenementen of wereldkampioenschappen. Wij zoeken het nieuws, gaan met de betrokkenen spreken en brachten de afgelopen jaren meer dan één primeur. Ons doel blijft ook morgen om kwaliteit te brengen, kwaliteit in de verslaggeving en de foto’s, wat dankzij een prachtige groep medewerkers ook mogelijk is.

En uiteraard is er het commerciële luik van onze samenwerking, met heel wat partners, die ons ondertussen ook al ‘trouw’ zijn. Zonder die partners en de talloze bijdragen van de lezers zou dit schitterende menselijke autosportavontuur gewoonweg niet mogelijk zijn! Aarzel daarom niet en surf naar onze donorsite!

Bedankt en op naar het volgende seizoen!

Joost Custers

Uitgever

http://www.autosportwereld.be/product/iksteunautosportwereld/