Home > Electric > Formule e > FE: Vandoorne moet ervaring opdoen

FE: Vandoorne moet ervaring opdoen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

HWA RACELAB, het team waarvoor Stofffel Vandoorne uitkomt in de Formula E, staat voor een nieuwe uitdaging met de verplaatsing naar Chili.

De voornaamste taak in Chili zal het opdoen van ervaring zijn voor Gary Paffett en Stoffel Vandoorne. De wedstrijd in Marrakesh leerde dat de VFE05 bolides in staat zijn tijden te halen binnen de top tien. Maar de dubbele opgave zorgde ervoor dat er weinig ervaring, en data, kon worden verzameld. Het hoofddoel wordt dus de beide wagens aan de finish te brengen.

Dit is een compleet nieuw land voor mij. Ik was nooit eerder in Chili maar ik hoorde er al heel wat positieve dingen over. Ik zal ook wat tijd hebben om eens rond te kijken. Ondertussen heb ik de race van vorig jaar bekeken en dat was een eerder gekke race. Maar het circuit is nieuw dit jaar. Hoe het allemaal zal verlopen is moeilijk op voorhand te zeggen. Het is voor iedereen nieuw. Voor ons is dat positief want het betekent dat iedereen van nul af zal beginnen. Ik kijk al uit naar de race. De eerste paar wedstrijden waren moeilijk voor het team. We staken niet veel kilometers onder de riem. Ik hoop dus dat het dit weekend vlotjes verloopt voor ons“, aldus Stoffel Vandoorne.

(foto: presse hwa racelabs)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
FE Monaco: da Costa wint in Monaco
FE Rome: Stoffel Vandoorne op pole
E-Circuit: Rowland wint op het virtuele circuit van Berlijn
Formula E Mexico: atypische omloop goed voor nieuwkomers