Home > Electric > Formule e > FE: D’Ambrosio kijkt uit naar Santiago race

FE: D’Ambrosio kijkt uit naar Santiago race

Twee weken na hun zege in de straten van Marrakesh gaan Mahindra en Jérôme D’Ambrosio naar Santiago in Chili voor de volgende manche van het ABB Formula E kampioenschap.

D’Ambrosio zal in Chili starten als leider in de tussenstand van het kampioenschap. Hij zal opnieuw in de #64 M5 Electro ‘Falcon’ zitten, teamgenoot Pascal Wehrlein in de #94 ‘Electro McElectroface’. Het wordt de tweede keer dat de Formula E Santiago bezoekt na februari 2018. Mahindra eindigde toen net buiten het podium met een vierde plaats van de Zweed Felix Rosenqvist.

Ik voel me heel blij nu ik rechtstreeks kom van een zege in Marrakesh. Als de dingen in Santiago goed uitpakken voor ons dan zullen we opnieuw voor een toppositie vechten. Het is een nieuw parcours en dus ligt de lat voor alle rijders en teams quasi gelijk. We zullen weer hard aan het werk gaan om de beste prestaties uit de wagen te halen en een sterke strategie toe te passen met de ‘attack mode’. Hopelijk scoren we weer kostbare punten“, verklaarde Jérôme D’Ambrosio.

(foto: Jens Mommens)

You may also like
FE Monaco: da Costa wint in Monaco
FE Rome: Stoffel Vandoorne op pole
E-Circuit: Rowland wint op het virtuele circuit van Berlijn
Formula E Mexico: atypische omloop goed voor nieuwkomers