Home > Circuit > Olivier Muytjens vicekampioen in VLN

Olivier Muytjens vicekampioen in VLN

Olivier Muytjens is samen met Jacques Derenne en Brody vierde geworden in de SP3-klasse van de negende en laatste VLN-race van het seizoen. De Toyota-rijder is zo vicekampioen in zijn klasse.

In de strijd om de titel namen Muytjens en co het op tegen de Subaru van Tim Schrick en Lucian Gavris, die de wedstrijd wonnen en zodoende kampioen zijn in SP3. Onze landgenoten moeten met hun Toyota GT86 vrede nemen met de titel van vicekampioen.

“We zijn erg tevreden met dit resultaat, ons beste in vijf seizoenen VLN”, vertelt Muytjens. “In 2016 en 2017 werden we telkens derde met de Toyota en ook in GT4 behaalde ik een derde plaats. Volgend seizoen komen we met dezelfde wagen terug en gaan we voor de titel. Over mijn andere projecten zal ik later communiceren.”

Foto © Olivier Muytjens

You may also like
WEK Zandvoort: winst voor JR Motorsport in Final 4
NLS: Team Schnitzer pakt de pole
E-Circuit: volg hier de vierde ronde van de virtuele VLN
E-Circuit: volg hier de derde virtuele VLN-race!