Home > Circuit > In een notendop: (E)TCR, GT Open en Alpine Cup

In een notendop: (E)TCR, GT Open en Alpine Cup

TCR – In 2020 komt de organisatie van Marcello Lotti met een volledig elektrisch TCR-kampioenschap (ETCR). In Barcelona werd al een elektrische versie van de Cupra voorgesteld (foto). Nog in Barcelona wonnen Attila Tassi en Mike Halder (beiden Honda) de wedstrijden in TCR Europe. De titel daar is voor Mikel Azcona (Cupra).

GT Open – Riccardo Agostini en Rik Breukers (Lamborghini) hebben in Barcelona de tweede race in de International GT Open gewonnen. Mikkel Mac (Ferrari) is de nieuwe kampioen in dit kampioenschap, dat met ruim dertig deelnemers opnieuw mooi op niveau is.

Alpine Cup – Pierre Sancinéna is de eerste kampioen in de Europese Alpine Cup. Zijn titel komt er ondanks een dubbele overwinning van Nicolas Milan op het circuit van Barcelona.

You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: uithouding en GT
In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe