Home > #Hoofdnieuws > Mooi deelnemersveld voor Laguna Seca 8 Hours

Mooi deelnemersveld voor Laguna Seca 8 Hours

Niet minder dan 33 wagens nemen volgende zondag de start van Laguna Seca Raceway California 8 Hours, de laatste race voor de Intercontinental GT Challenge. Mercedes en Audi strijden nog voor de constructeurstitel, terwijl Tristan Vautier en Raffaele Marciello het klassement aanvoeren.

Van Belgische zijde is het uitkijken naar onder meer Maxime Soulet, die een Bentley deelt met Andy Soucek en Vincent Abril. Dries Vanthoor rijdt samen met Robin Frijns en Markus Winkelhock op een Audi van WRT. In Laguna Seca zien we niet enkel deelnemers in GT3, maar ook in GT4, GTC (Cup) en TCR.

Deelnemerslijst GT3

You may also like
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
In een notendop: GT en DTM
E-Circuit: All-stars racing night met GT3-wagens
IGTC: weinig wagens in Laguna Seca