Home > #Hoofdnieuws > Formula E: ook Sam Dejonghe blijft actief met Mahindra

Formula E: ook Sam Dejonghe blijft actief met Mahindra

En eigenlijk zit er naast Stoffel Vandoorne en Jérôme d’Ambrosio nog een derde Belg in de Formula E: Sam Dejonghe. De talentvolle Antwerpenaar blijft ook tijdens het seizoen 2018-2019 test- en ontwikkelingsrijder voor Mahindra, het team waar uiteraard Jérôme d’Ambrosio en Pascal Wehrlein vaste rijders zijn.

“Ik ben enerzijds erg blij dat ik aan boord blijf en doe mijn werk voor Mahindra erg graag”, vertelt Dejonghe in een gesprek met autosportwereld.be. “Ik denk ook dat ik bijdraag tot het succes van het team, maar uiteraard zal ik blijven werken om van mijn positie naar die van vaste rijder op te schuiven. Ik geloof rotsvast in mijn kwaliteiten en zou inderdaad zeer graag aan de start van dit schitterende kampioenschap verschijnen. Tijdens de testen blijf ik bij Mahindra, waar ik ondersteuning geef aan de rijders in Valencia, onder meer door mijn werk in de simulator.”

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten