Home > Circuit > F4: wie wordt vicekampioen?

F4: wie wordt vicekampioen?

Het Frans kampioenschap F4 is aan zijn laatste hoofdstuk toe. Tijdens de zevende en laatste meeting van het seizoen, op het circuit van Le Castellet, vechten onder meer Ulysse De Pauw en Ugo De Wilde voor de positie van vice-kampioen in de hoogstaande F4-serie. De vertegenwoordiger van het RACB National Team is voorlopig tweede, maar weet dat de strijd intens zal worden. 

“Ik ben vast van plan om er alles aan te doen om die positie te behouden, maar ik besef dat het niet makkelijk zal worden”, vertelt De pauw. “Mathematisch komen nog drie rijders in aanmerking voor die tweede plaats. De strijd zal feller dan ooit zijn.” Bij die rijders dus ook Ugo De Wilde, die in Paul Ricard een moeilijke tweede helft van het seizoen weer wil ombuigen.