Home > Circuit > Porsche GT3 Cup Benelux: titelstrijd zo goed als beslist voor finale

Porsche GT3 Cup Benelux: titelstrijd zo goed als beslist voor finale

Komend weekend werkt de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux in Paul Ricard zijn laatste meeting van het seizoen 2018 af. Er zijn in Le Castellet nog 44 punten te verdelen, maar Ayhancan Güven (Attempto Racing) is met 35 punten voorsprong, zo goed als zeker van de titel, voor de regerende kampioen Xavier Maassen (DVB RACING) en Max Van Splunteren (GP Elite), de vermoedelijke nummers twee en drie.

In de klasse B zijn er nog vijf titelkandidaten: Sandra van der Sloot (Squadra Aragosta), Menno Van De Grijspaarde, Ziad Geris (allebei GP Elite), Roger Grouwels (RaceArt) en Pierre Piron (Kronos Porsche Centre). De races zijn om 15u30 op zaterdag en 15u35 op zondag.