Home > #Hoofdnieuws > WRC Wales: Latvala wint Power Stage en leidt in Wales!

WRC Wales: Latvala wint Power Stage en leidt in Wales!

De Rally van Wales is gelukkig heel wat spannender dan de F1 in Japan. In het noorden van Wales nam Jari-Matti Latvala de leiding in de Power Stage en hij leidt nu met nog drie proeven te gaan met 3,6 seconden bonus op Sébastien Ogier. Tänak startte weer en werd tweede in de Power Stage, voor Ogier en Neuville. Opnieuw dus puntenverlies voor onze landgenoot, die blijft klagen over de set-up van zijn Hyundai. In Wales volgen dus nog drie proeven, alvorens we weten wie deze beklijvende wedstrijd op zijn naam mag schrijven en wie als WK-leider naar Spanje mag. Opgepast, de punten van de Powerstage zijn virtueel, enkel als de teams de finish halen, krijgen ze die punten ook effectief, bij opgave vervallen de punten.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender