Home > Uncategorized > WRC Wales: opgave van Tänak, Ogier neemt leiding

WRC Wales: opgave van Tänak, Ogier neemt leiding

Het onwaarschijnlijke is dan toch gebeurd: in Wales heeft Ott Tänak zijn Toyota moeten parkeren in de Sweet Lamb Hafren 2 Special Stage. De Toyota WRC van de Est is niet beschadigd, dus gaat het in principe om een technisch probleem. Wat er met de Toyota is gebeurd, moet het team nog bevestigen.Het zou volgens Tommi Mäkinen, teammanager van Toyota, gaan om een probleem met de waterdruk.

Ondertussen is Ogier dus de nieuwe leider, met een bonus van respectievelijk 5,5 en 10,8 seconden op de beide Toyota-rijder Latvala en Lappi. Thierry Neuville is achtste, net achter zijn teamgenoot Haydon Paddon en Andreas Mikkelsen. Er staan vandaag nog twee proeven op het menu.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender