Home > #Hoofdnieuws > F1: Hamilton op pole in Japan, Ferrari blundert (alweer)

F1: Hamilton op pole in Japan, Ferrari blundert (alweer)

De GP van Japan gaat voort op het scenario van de voorbije wedstrijden, met een eerste startrij ‘Mercedes’: Lewis Hamilton pakte de polepositie voor Valtteri Bottas. Ferrari liet zich andermaal strategisch ringeloren door verkeerd te reageren op de regen en het resultaat was een vierde plek voor Kimi Räikkönen, achter Max Verstappen (Red Bull) en een negende voor Sebastian Vettel. Romain Grosjean (Haas) werd vijfde voor de beide Toro Rosso van Brendon Hartley en Pierre Gasly! Esteban Ocon en Sergio Pérez omringen de Ferrari van Vettel als achtste en tiende. Stoffel Vandoorne werd voorlaatste.

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?