Home > Historic > Legend Boucles @ Bastogne en de Eifel-Ardennes Cup

Legend Boucles @ Bastogne en de Eifel-Ardennes Cup

Bij de prioriteiten van de organisatorische ploeg van de Legend Boucles @ Bastogne is ook het aantrekken van zoveel mogelijk deelnemers uit onze buurlanden en mogelijk ook van veel verder. In die geest werd een samenwerking op poten gezet met de organisatoren van de Rally Köln-Ahrweiler, die op 9 en 10 november 2018 plaats zal vinden.

Deze club telt tientallen eigenaars/rijders van oudere rallywagens, waarvan sommige enkel in ‘Demo’ in Duitsland mogen rijden, door het daar geldende reglement.

De creatie van de Klasse ‘Super Legend’ in de categorie ‘Legend’ in de Legend Boucles @ Bastogne 2019 zal deze mensen in staat stellen effectief in de rally te starten en zo deel te nemen aan een Challenge samen met de Rally Köln-Ahrweiler 2018 en dus ook de Legend Boucles @ Bastogne 2019. Deze challenge gaat het levenslicht zien met de naam Eifel-Ardennes Cup.

Er is ook een korting van 20% op het deelnamegeld, voor zij die beide wedstrijden rijden en zo mogen we ons aan een dertigtal wagens uit Duitsland verwachten, met enkele leuke verrassingen.

(persbericht/ed.wb)

You may also like
Legend Boucles: Cherain leidt na eerste dag
Legend Boucles: goed om weten
Legend Boucles 2023: twee Kevers aan de start
Rally: Duval maakt deelname aan RallyShow en X Cross Car officieel!