Home > Circuit > ADAC GT: Dries Vanthoor grijpt net naast pole

ADAC GT: Dries Vanthoor grijpt net naast pole

Tijdens de tweede kwalificatiesessie van de ADAC GT Masters in Hockenheim voor de laatste race van het seizoen, scoorde Maximilian Götz de pole met zijn MANN-FILTER Mercedes. De Duitser was 0,276 seconden sneller dan onze landgenoot Dries Vanthoor met zijn #12 EFP Audi. Christian Engelhart zette met de #82 GRT Lamborghini de derde chrono neer. Klaus Bachler, die de #18 KÜS Porsche deelt met Adrien De Leener, start om 13u00 als achtste aan de race.

Foto © ADAC GT

You may also like
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
Ring 24: het laatste uur door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: TCR Europe – ADAC GT – GT Open – GT Cup Open