Home > #Hoofdnieuws > Net iets meer dan 400 …

Net iets meer dan 400 …

403 om exact te zijn … en met 403 bedoelen we het aantal foto’s van het afgelopen weekend welke online werden gezet. Vier verschillende albums van vier verschillende fotografen en dit van drie autosportevenementen, nl. de ‘Memorial Rally van Looi’, de Aarova Rallysprint en het WK Karten in Genk.

Memorial Rally van Looi

De organisatie van deze editie 2018 mag tevreden zijn. Heel wat toeschouwers en een pak deelnemers, zelfs van die aard dat er van hogerhand felicitaties kwamen en dat is goed nieuws voor een vijfde editie volgend jaar. Met zijn foto van de Lancia Stratos, van de hand van onze fotograaf Joël Vanderzijpen, haalden we voor het eerst meer dan 100 likes op Instagram. Ook Bert Driesmans was voor RallyandRaces & Autosportwereld ter plaatse. Bert, niet alleen fotograaf maar sinds enige tijd gebrevetteerd drone-piloot, probeerde het een en ander uit.

Wereldkampioenschap Karting Horensbergdam te Genk

Zoonlief had graag naar de karting in Genk gaan kijken en dus trok vader Stijn Vanderspikken met de zoon in de ene hand en de kodak in de andere richting Horensbergdam. De foto’s werden overigens getrokken van uit publiek toegankelijke plaatsen.

Aarova Rallysprint

Lorenz Deschuyttere trok dan weer richting Oudenaarde voor de Aarova Rallysprint en ook hij kwam, zoals altijd trouwens, met een mooie collectie foto’s thuis.

Social Media 

Iets waar meerdere sites heden ten dage niet meer zonder kunnen. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste autosportnieuws heet van de naald? Zet dan nu je meldingen voor de Autosportwereld.be Facebook pagina aan en geef onze pagina als eerste weer in je Facebook feed! De pagina ‘liken’ vinden wij trouwens ook leuk. U kan bovenstaande stappen herhalen voor de facebookpagina van partner RallyandRaces. En wanneer u actief bent op Instagram kan u ons volgen via RallyandRaces/Autosportwereld.

Klik op de foto om de albums te bekijken.

You may also like
FIA Karting: Thibaut Ramaekers wint in Valencia en is klaar voor het Europese kampioenschap CIK-FIA
FIA Karting: Rocco Coronel Nederlandse vertegenwoordiger in FIA Karting Academy Trophy 2023
In een notendop: karting
In een notendop: GT World, karting en BGDC