Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Amper een week na de F1 in Spa gaat de titelstrijd in de Formula 1 verder, maar nu op het thuisterrein van Ferrari, in de tempel van de snelheid: Monza. Vettel versus Hamilton, Ferrari versus Mercedes, de tifosi zullen zeker massaal present tekenen. Ook in Monza, F2, GP3 en de Porsche Supercup met Glenn Van Parijs.

In Lohéac is er het WK Rallycross, met onze reporter ter plaatse, Johan Dingenen en het is afwachten wat Audi zal doen in 2019 in het WRX. In eigen land is er zaterdag uiteraard de eerste manche van het Belgian Rally Championship na de zomervakantie, met ook daar onze vliegende brigade voor woord en beeld om Kris Princen en Vincent Verschueren te volgen.

Zoals ieder weekend zijn er ook her en der GT en eenzitterraces, met in Hongarije Blancpain Sprint, European GT4 en Renault Eurocup. In Silverstone zijn de klassen van de GT Open dan weer actief. Er is tevens VLN. In Portland tot slot wordt de voorlaatste manche van de Indycar Series verreden.