Home > Circuit > Belcar: Kristof De Neef maakt comeback

Belcar: Kristof De Neef maakt comeback

Na een afwezigheid van iets meer dan een jaar maakt Kristof De Neef, zijn comeback in het Belcar Endurance Championship. De routinier uit Liedekerke doet dat met een BMW Clubsport van de nieuwe formatie S&A Racing Team. “We zullen de laatste Belcarrace betwisten met een BMW E90 in “bijna” Clubsport configuratie. Samen met de zoon van Filip Duville (ooit zelf piloot), Aaron Duville, zal ik aan de start staan“, lezen we via zijn sociale media. De laatste rac e van het Belcar kampioenschap vindt plaats op Circuit Zolder op 20 en 21 oktober. De diverse BMW Clubsport Trophy rijden in Belcar 5 en zijn nog steeds een springplank voor nieuwe rijders.

 

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
In een notendop: GT
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy