Home > Circuit > F1 Spa: broers Borlée steunen Vandoorne in Spa!

F1 Spa: broers Borlée steunen Vandoorne in Spa!

De drie broers Borlée en Jonathan Sacoor zullen deze zondag aanwezig zijn in Spa. Onze viervoudige gouden medaillewinnaars op het Europees Kampioenschap in Berlijn (15 dagen geleden, 4x400m) zullen hun landgenoot Stoffel Vandoorne enkele minuten voor de start begroeten.

Deze “blijk van sympathie en steun” kenmerkt de typische Belgische geest, die België zo «eigenzinnig fenomenaal» maakt. En wat is meer vanzelfsprekend dan dit te uiten op het circuit van Spa-Francorchamps, een Belgisch juweel van wereldfaam?

De federale autoriteiten moedigen daarom dit initiatief sterk aan als onderdeel van hun campagne “België, eigenzinnig fenomenaal”. Sinds 2017 ondersteunt de campagne het positieve imago van het land door 99 goede redenen te geven om België te bezoeken en erin te investeren aan de hand van de humor en zelfspot die de Belgen zo dierbaar zijn. Waarom 99? Omdat 100 een beetje overdreven zou zijn.

(persbericht)

 

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?