Home > #Hoofdnieuws > Spa F1: “Het begint allemaal wat veel te worden”, aldus Vandoorne

Spa F1: “Het begint allemaal wat veel te worden”, aldus Vandoorne

Stoffel Vandoorne had een baaldag, tijdens de eerste vrije trainingen van de Grand Prix F1 van Spa, reed hij minder dan de helft van de tijd en eindigde tweemaal laatste. Je zou voor minder wanhopig worden. Onze collega van La Dernière Heure ontmoette dan ook een te neergeslagen West-Vlaming.

Ik ben erg gefrustreerd”, aldus de McLaren-rijder bij onze collega. “Ik heb alleen maar problemen gekend, de remmen, de bodem van de wagen, de DRS die niet ging… En ook de motor werkte niet naar behoren. ’s Morgens heb ik één ronde normaal kunnen afleggen, tijdens de namiddag enkele rondjes. Ideaal is het allemaal niet. Ik zou van het team nu wel eens een wagen willen die niet in panne valt, hoe kan ik anders een GP voorbereiden? Het is allemaal wat veel aan het worden en ik heb het moeilijk om het te begrijpen… Het zou al een wonder moeten zijn om in Q2 te raken morgen.

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?