Home > #Hoofdnieuws > F1: volgt er een stoelendans deze week?

F1: volgt er een stoelendans deze week?

Er doen vreemde geruchten de ronde in het wereldje van de F1 in de aanloop naar de Belgische GP, komend weekend. Lawrence Stroll, de vader van F1-rijder Lance Stroll, heeft Force India gekocht en dat kan nare gevolgen hebben voor… Stoffel Vandoorne. Uiteraard gaat het maar om geruchten, doch in de F1 weet je nu eenmaal nooit.

Zo wordt er in de wandelgangen gewag gemaakt van de mogelijke komst van Lance Stroll bij Force India, niet onlogisch uiteraard en dat al vanaf Spa. Het kind van de rekening zou niet de Mexicaan Sergio Perez zijn, maar wel het Franse talent Esteban Ocon. Echter de Fransman wordt gelinkt aan… McLaren en dat ook sneller dan de aanvang van het seizoen 2019. Het ergste scenario, niet uitgesloten door een aantal ingewijden, zou een aankondiging zijn deze week nog, voor aanvang van de Belgische Grand Prix. Of het doemdenken is? Wij hopen het uiteraard van wel, want het zou het cynisme van de F1 alleen maar ten top drijven. Onmogelijk? We vrezen van niet, want de F1 is nu eenmaal onvoorspelbaar en… cynisch. Voor diegenen die Stoffel Vandoorne bij Williams zouden zien… daar verwachten de kenners ene George Russell, terwijl ook een ander Brits talent, Lando Norris naar de F1 op weg is.