Home > #Hoofdnieuws > Zolder 24: Stemmen uit de top van het klassement

Zolder 24: Stemmen uit de top van het klassement

De Porsche van Dries Vanthoor, Niels Lagrange, Christian Engelhart, Lieven Goegebuer en Xavier Stevens lijkt op weg naar de overwinning in de 24 Uur van Zolder. Hun dichtste concurrentie bevindt zich op drie ronden in vorm van de Belgium Racing Porsche met onder andere Dylan Derdaele en Roger Grouwels aan boord. De eerste Norma is de Aquaprotect met oa. Frédéric Vervisch en Marc Goossens, op de vijfde plaats. De Norma van DVB kende pech… Enkele reacties. 

Christian Engelhart: Alles verloopt op wieltjes in mijn eerste 24 Uur van Zolder. Als we geen fouten maken, kunnen we zeker naar de overwinning rijden. Onze leidersplaats die we al meer dan een derde van de race vasthouden, bewijst dat het team heel goed kan samenwerken en ik amuseer me in de wagen. Daarbovenop is het circuit een echte technische uitdaging, dat maakt het spannend.”

Frédéric Vervisch: “We gaan nog resoluut voor het podium, al beseffen we dat dat niet gemakkelijk wordt. We hebben enkele kleine probleempjes gehad en de aanrijding die Marc had met een andere deelnemer zorgde ervoor dat we niet kunnen meestrijden voor de overwinning.

Roger Grouwels: “We reden tot nu toe een foutloze race, maar het voorval met de olievlek heeft ons wat tijd gekost. Uiteraard blijven we strijden tot het einde voor de eerste plaats!”

Christoff Corten: “We hebben een fantastische race gereden tot halverwege de wedstrijd. Daarna is de motor helaas kapot gegaan, maar we proberen toch te finishen en zo punten te pakken voor het kampioenschap.

You may also like
Zolder 24: handtekeningsessie door de lens van Kristof
Zolder 24: toch geen 40 wagens aan de start door pech bij VGL
Zolder 24: De sfeer van de 24u in de verschillende klassen