Home > #Hoofdnieuws > Zolder 24: Drama bij DVB, Porsche leidt

Zolder 24: Drama bij DVB, Porsche leidt

Drama voor DVB Racing. De leidende Norma #2 is met Gilles Magnus achter het stuur uitgevallen na problemen met de koeling. Ook de Porsche van het team, die van onder meer Xavier Maassen, heeft moeten opgeven. De Independent Motorsport Porsche #8 van Christian Engelhart gaat nu aan de leiding, gevolgd door Stef Vancampenhoudt in de #991 van  No Speed Limit en de Heinz POWERKIT Wolf van Ivan Bellarosa. Die laatste heeft een achterstand van drie ronden. Gaat Porsche opnieuw de 24 Uur van Zolder winnen, of is het de beurt aan Wolf?

Foto © Jurgen Evers

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters