Home > #Hoofdnieuws > Zolder 24: de strijd in Belcar 4 en 5

Zolder 24: de strijd in Belcar 4 en 5

In Belcar 4 en Belcar 5 woedt de strijd in de 24 uur van Zolder ook in alle hevigheid. In Belcar 4 domineert Hofor Racing, met de #210 die leidt voor de zusterwagen #211, terwijl VDW Motorsport knap volgt op een tweetal ronden. In Belcar 5 zijn de verschillen nog kleiner, met JJ Motorsport dat leidt voor AR Performance en de uittredende winnaars van QSR Racing School. Het verschil tussen de top 3 is amper één minuut.

In Belcar 5 hebben we natuurlijk te maken met enkel BMW 325i Clubsport en dat maakt de strijdt erg intens. De snelste drie teams hebben zich licht afgescheiden, met een verschil van goed drie minuten tussen de leiders van JJ Motorsport en de nummer vier, de bolide van Convents Racing. Echter ieder klein oponthoud kan een wereld van verschil maken.

In Belcar 4 leidt Hofor racing dus comfortabel voor VDW en G&R Motorsport, zowel de Heli Racing #22 als de BMW #7 verloren al meer dan 40 ronden met technische problemen.

You may also like
Een terugblik op het Belcar seizoen door de lens van Joachim Cieters
Zolder 24: podium voor Stevens Motorsport
Zolder 24: enkele sfeerbeelden van de randanimatie door de lens van Joachim Cieters
Zolder 24: een hommage aan de veiligheidsmensen