Home > #Hoofdnieuws > Zolder 24: Norma start het snelst

Zolder 24: Norma start het snelst

De eerste vrije training van de 24 Uur van Zolder zit er op en we gaan deze editie aanvangen met 45 wagens. 42 daarvan reden buiten voor de eerste vrije trainingen en de snelste van het lot was de Aqua Protect Racing Team Norma M20FC met onder meer Fred Vervisch en Marc Goossens aan het stuur. In de Belcar 1, de klasse met vooral de diverse Porsche ging de voorlopig snelste chrono naar de Independent Motorsports Porsche van Dries Vanthoor en co.

In de Belcar 3 was de VGL Racing Saker de voorlopig snelste, in Belcar 4 de Hofor Racing BMW M3 en in Belcar 5 de bolide van JJ Motorsport.

Drie wagens bleven in de box, de M235i van Baelus-Lievens, de Porsche 991 met onder meer Fred Bouvy en de BMW Z3 van VDW en ernstige incidenten waren er niet. Op het einde van de sessie maakte de regen zijn intrede, regen die heel de dag zou kunnen aanhouden.