Home > Historic > Events > Vierde editie voor ‘Memorial Rally van Looi’

Vierde editie voor ‘Memorial Rally van Looi’

Ontstaan in 1976 onder de naam ‘Nacht van Looi’, uitgegroeid tot de ‘Internationale Rally van Looi’ die heel wat edities nationale en internationale bekendheid verwierf, maar die halverwege de jaren ’90 een einde kende.

Vele jaren later wilden enkele bestuursleden van weleer toch ‘iets’ organiseren en de eerste ‘Memorial Rally van Looi’ was in 2015 een feit. Ook beide volgende edities waren een schot in de roos. Op 08 september wordt de vierde editie van betreffende ‘Memorial’ georganiseerd en dit met de ‘3 musketiers’ als thema. De organisatie brengt dan ook Patrick Snijers, Robert Droogmans en Marc Duez terug samen naar Looi, voor de start van de rondrit.

Afgelopen zondag werd een korte voorstelling georganiseerd. Meer info kan u terugvinden op de site van de ‘Rally van Looi’.

Meer foto’s …

You may also like
BRC: Snijers start in Aarova Rally
BRC: Patrick Snijers heeft de handleiding gevonden
BRC: De balans bij BMA na Rallye de Wallonie
BRC TAC Rally: reacties uit het servicepark van BMA