Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Hoewel de meeste aandacht in ons autosportland uitgaat naar de 24 Uur van Zolder, is er nog wat extra actualiteit, vooral in Engeland.

In Brands-Hatch is er DTM, waar Gary Paffett als Britse leider in het kampioenschap de zesde meeting van het seizoen extra pigment geeft. Paffett heeft maar liefst 27 en 47 punten voorsprong op respectievelijk zijn Schotse teamgenoot Paul di Resta en BMW-rijder Timo Glock. Nog op het eiland is er BTCC en dat op de omloop van Rockingham.

Maar ook regionaal!

Het VAS Rallyseizoen pikt de draad weer op met de Rally van Staden. Aan de start verschijnt ook regerend Belgisch kampioen rally Vincent Verschueren en verder spektakelman Hans Weijs Jr., naast vele regionale en lokale vedetten zoals Andy Lefevere, Steve Bécaert, Kurt Braeckeveldt, Thierry Cockelaere, Stefaan T’Joens… De inzet: kostbare punten voor het VAS Rallykampioenschap.

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”