Home > VAS > Clio2 Rally Challenge: full house in Staden

Clio2 Rally Challenge: full house in Staden

Na twee en een halve maand worden de teams van de Clio2 Rally Challenge verwacht in Staden. Gezien de matige opkomst in de vorige twee manches hebben de meeste piloten hun schrapresultaten opgebruikt.

Met de resterende vier rally’s voor de ‘Clio2 Rally Challenge’ gaan de favorieten een tandje moeten bijsteken om nog een rol van betekenis te spelen want de teams die zowel in Hannuit als in Alleur de nodige punten behaalden hebben al een mooie reserve opgebouwd. Peter Vanderhauwaert voert met 46,25 punten de tabel aan, gevolgd door Corentin Tordeurs met 25, David Conard volgt als derde met 21,25 punten.

Gaan de West-Vlaamse piloten in eigen streek schitteren? Jeroen Catelin en Michael Lynneel kennen de wegen in en rond Staden alvast heel goed. Met Nico Rogiers en Steven Ramboer mag de organisatie in Staden ook een nieuw team verwelkomen. Ook de duo’s Seret-Pëcheux en Verhulst-Vanhullebusch zullen aanwezig zijn, Didier Lejeune start niet.

You may also like
VAS Staden: door de lens van Lorenz
Rally van Staden: zware sortie van Munster
Rally van Staden: beelden van Servicepark
VAS: Rally van Staden door de lens van Deschuyttere Lorenz