Home > #Hoofdnieuws > Total Spa 24 FLASH: 24 Uur van Spa ligt stil (update)

Total Spa 24 FLASH: 24 Uur van Spa ligt stil (update)

Kort na drie uur heeft de #666 Lamborghini van Jürgen Krebs tot twee keer toe gezorgd voor een neutralisatie. Eerst ging hij rechtdoor in Combes en daarna was er een bizar incident in Eau Rouge, waar hij contact maakte met de Audi van Land Motorsport en vervolgens in de betonnen muur leek te schuiven. Bovenaan op de Raidillon zou er daarna nog contact geweest zijn, mogelijk met de #30 Team Parker Bentley. Op het eerste gezicht leek er weinig aan de hand, maar een ambulance kwam meteen ter plaatse en bovendien besloot de koersdirectie de wedstrijd stil te leggen. Een andere mogelijke reden voor de rode vlag is de vele brokstukken die zich op het circuit verspreid hebben. Het is nu wachten op meer nieuws…

Update:

Uit een officiële mededeling van SRO blijkt dat Jürgen Krebs en Andy Meyrick beiden zijn overgebracht naar het medisch centrum. Beide rijders zijn bij bewustzijn, maar over hun toestand is verder weinig bekend. De race zou iets na vier uur opnieuw van start gaan.

Foto © Vincent Huybrechts

You may also like
Total Spa 24: SMP scoort opnieuw, race stilgelegd
Total Spa 24: drie vragen aan Charles Weerts
Total Spa 24: Dries Vanthoor: “Ik wil uitrijden en winnen!”
Vier Bentley starten in Total 24 Hours of Spa