Home > #Hoofdnieuws > Vandenbalck weer van de partij in GT4, verdedigt leidersplaats in GT4 Belgium Cup

Vandenbalck weer van de partij in GT4, verdedigt leidersplaats in GT4 Belgium Cup

Bij de vorige manche van de European GT4, op de Italiaanse omloop van Misano, was Jamie Vandenbalck afwezig, maar de Leuvenaar zal dit weekend wel weer rijden in Spa-Francorchamps, dat vernam Autosportwereld.be uit betrouwbare bron. Vandenbalck keert terug naar BMW en het Franse 3Y Technologies, waar overigens onze landgenoot Bas Leinders teammanager is. Vandenbalck is ondertussen nog steeds leider in de GT4 Belgium Cup, een Belgische ranking die vier wedstrijden telt, met na eerder Zolder en nu Spa, ook de Nürburgring en Zandvoort.

You may also like
In een notendop: GT
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
Alessandro Zanardi: “er zijn verschillende aspecten die we kunnen gebruiken als uitgangspunt voor een beter leven”
DTM Zolder: met Robert Kubica?