Home > #Hoofdnieuws > Total Spa 24: BMW met topbezettingen

Total Spa 24: BMW met topbezettingen

BMW Motorsport heeft eindelijk, als laatste van de topteams, zijn bezettingen voor de 70ste editie van de 24 Uur van Spa bekend gemaakt. BMW teams ROWE Racing en Walkenhorst Motorsport zetten vier wagens in, uiteraard allemaal BMW M6 GT3.

In de ROWE Racing team #98 vinden tweevoudig DTM-kampioen Marco Wittmann, met Jesse Krohn en Ricky Collard. In de andere wagen zien we Jens Klingmann, Nick Catsburg en Alexander Sims. Walkenhorst Motorsport doet het met Tom Blomqvist, Philipp Eng en Christian Krognes, terwijl de tweede wagen in de Am Cup start met Henry Walkenhorst, Ralf Oeverhaus, Anders Buchardt en Immanuel Vinke.

BMW won uiteraard 23 maal de Total 24 Hours of Spa, de laatste zeges dateren van 2015 met Marc VDS en 2016 met onder meer Maxime Martin.

You may also like
In een notendop: GT
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
Alessandro Zanardi: “er zijn verschillende aspecten die we kunnen gebruiken als uitgangspunt voor een beter leven”
DTM Zolder: met Robert Kubica?