Home > #Hoofdnieuws > Bird of Vergne kampioen in New-York?

Bird of Vergne kampioen in New-York?

New York is dit weekend het theater voor de laatste twee races van het ABB FIA Formula E Championship. Twee kanshebbers zijn er nog op de titel, met name de Fransman Jean-Eric Vergne van Techeetah en de Brit Sam Bird in de kleuren van DS Virgin Racing. De finale van het vierde seizoen wordt zaterdag en zondag verreden op een omloop van 2,4 kilometer in Brooklyn en zondagavond kennen we dus de opvolger van Sébastien Buemi. We nemen ook afscheid van de oude wagens in de Formula E en maken ons op voor een nieuwe episode in de elektrische autosport.

 

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten