Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

De autosport neemt een kleine zomerpauze, maar liefhebbers kunnen altijd wel ergens terecht. In eigen land is er vooral VAS, daar vindt u elders meer over, en niet ver van onze grenzen hebt u de keuze tussen Dijon, met de F4, GT4 en Alpine Cup, of Zandvoort met DTM, F3 en Supercar Challenge. In beide gevallen treden er uiteraard altijd wel enkele Belgen aan.

Verder in de autosport is er WTCR in Slovakije, enkele weken na de chaos in Portugal. Het is uitkijken naar de sterke Belgen waaronder Fred Vervisch en Benjamin Lessennes. Al hebben de Audi RS3 en Honda Civic wel meer gewicht aan boord volgens de nieuwe BoP.

Uiteraard is het ook uitkijken naar de finale van de Formula E in New-York, daar blikken we later nog op vooruit en in Toronto is er dan weer Indy Car.

Net over de grens kan u terecht voor de Rally van Luxemburg, een interessante wedstrijd met heel wat Belgen aan de start.

 

You may also like
In een notendop: GT en DTM
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend