Home > Circuit > In een notendop: het randprogramma in Spielberg

In een notendop: het randprogramma in Spielberg

  • In de Formule 2 won George Russell de eerste race van het weekend. Hij versloeg zijn grote rivaal Lando Norris en Antonio Fuoco, die in de slotfase nog een podium afsnoepte van ex-F1-rijder Roberto Merhi. Artem Markelov start na een achtste plaats de tweede race op zondag vanuit pole.
  • Callum Ilott is de nieuwe puntenleider in de GP3 Series na een overwinning tijdens de eerste race in Oostenrijk. Hij won voor Leonardo Pulcini en Alessio Lorandi, terwijl titelpretendenten Anthoine Hubert en Nikita Mazepin elkaar raakten en geen punten scoorden.
  • Thomas Preining was de snelste tijdens de kwalificatiesessie voor de Porsche Supercup en start zondag op pole aan de derde race van het seizoen. Hij was sneller dan Julien Andlauer en Florian Latorre, die de Nederlander Larry ten Voorde naast zich krijgt op de tweede rij.

Foto © Facebook Porsche Mobil 1 Supercup / racecam.de

You may also like
F2 Bahrein: Amaury Cordeel blikt terug
F2 Bahrein: Geweldige inhaalrace brengt Richard Verschoor in Bahrein meteen eerste punten
In een notendop: F2 – F3
F2 Bahrein: Boschung dominant in sprintrace, Cordeel eindigt voorlaatste