Home > #Hoofdnieuws > Waanzin in Portugese straten…

Waanzin in Portugese straten…

Enkele maanden na de geldverspilling in Macau, met een massale crash van een veld GT3-wagens, kregen we vandaag hetzelfde beeld in het WTCR te zien. Het hele startveld reed er in de smalle straten van Vila Real op elkaar, vlak na de start en na de herstart was de zege voor Yvan Muller in zijn Hyundai.

Autosport kost geld, enorm veel geld en circuits zoals Spa, Silverstone of andere Paul Ricard worden vandaag gedwongen om heel veel te investeren in veiligheid. Maar dat geldt niet voor stratencircuits zoals in Portugal. En dan krijg je dit:

https://www.youtube.com/watch?v=dzI6n_Sv3ms

Sommige mensen zullen dit spektakel vinden, wij vragen ons af wat de zin is van deze vertoning. Maar goed Muller won dus, voor Esteban Guerrieri (Honda) et Pepe Oriola (Cupra). Benjamin Lessennes werd zevende, Fred Vervisch tiende. Denis Dupont gaf op.

Foto: © WTCR

You may also like
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend
WTCR Nürburgring: race 1 en 2 in beeld gebracht