Home > Circuit > De drie Pro-teams bij WRT bekend voor Total 24 Hours of Spa

De drie Pro-teams bij WRT bekend voor Total 24 Hours of Spa

Bij WRT worden tijdens de Total 24 Hours of Spa zoals geweten drie wagens in Spa in de Pro-klasse verwacht, waarvan de laatste bestuurd zal worden door Daniel Serra, Stuart Leonard en Marcel Fässler. We wisten al dat Robin Frijns, Nico Müller en René Rast één R8 LMS zouden delen, terwijl het vaste trio Alex Riberas, Christopher Mies et Dries Vanthoor het in een andere R8 zou doen. Wie in de Pro/Am of Silver Cup-wagen zal zitten, is nog niet geweten. Voorlopig moeten we het bij het Belgische team dus met één landgenoot stellen, maar het is niet uitgesloten dat we Gilles Magnus of een andere landgenoot nog in die vierde wagen zullen zien.

You may also like
Belcar 2023: met AC Motorsport
Dakar 2023: Chicherit wint, Sainz verliest leiding
Dakar: proloogwinst voor Ekström en Audi
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge