Home > #Hoofdnieuws > Naast Dries Vanthoor ook De Leener aan de start in Blancpain GT Series Misano

Naast Dries Vanthoor ook De Leener aan de start in Blancpain GT Series Misano

Aankomend weekend is het opnieuw tijd voor de Blancpain GT Series Sprint Cup in Misano. 22 wagens komen er aan de start, waaronder uiteraard de #2 WRT Audi R8 LMS van Dries Vanthoor en Will Stevens. Daarnaast rijdt ook Adrien De Leener mee met de #3 WRT Audi, samen met Ricardo Feller. Emil Frey Racing schakelt naast de twee Lexus ook de Jaguar in met Alex Fontana en Mikael Grenier in de Silver Cup. 

Dries Vanthoor staat momenteel derde in de Blancpain GT Series, zijn teamgenoten in de Endurance Cup Alex Riberas en Christopher Mies staan op een gedeelde eerste plaats met drie punten voorsprong. Dit weekend kan Vanthoor daar dus over geraken.

Race 1 begint op zaterdag om 19u40, race 2 vindt plaats op zondag om 14u. Voor de volledige deelnemerslijst klikt u hier.

Foto © Blancpain GT Series

You may also like
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
Ring 24: het laatste uur door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: TCR Europe – ADAC GT – GT Open – GT Cup Open