Home > #Hoofdnieuws > Win een codrive tijdens de 25 Uur VW Fun Cup!

Win een codrive tijdens de 25 Uur VW Fun Cup!

De VW Fun Cup en autosportwereld.be slaan de handen in elkaar om u een onvergetelijke 25 Hours VW Fun Cup te bezorgen. Eén lezer kan immers tijdens de wedstrijd als passagier mee in een racewagen VW Fun Cup kruipen, om zo de race live mee te maken. Wat moet u daarvoor doen?

U antwoordt op volgende wedstrijdvraag voor 20 juni middernacht en een onschuldige kinderhand trekt uit de inzendingen de winnaar:

Wie ontwierp de VW Fun Cup en in welk jaar was dat?

U stuurt dat antwoord naar: joost@autosportwereld.be. De gelukkige wordt op de hoogte gebracht, en hij of zij mag bovendien 3 vrienden of vriendinnen meebrengen, die mee genieten van het spektakel.

Opgepast, enkel de winnaar heeft recht op de codrive.

Programma zaterdag 7 juli:

13u40: Demo Porsche 919 LMP1
15u05: VW Oldtimer Parade
16u00: Start 25 Hours VW Fun Cup

De winnaar krijgt vier toegangstickets, een parkingplaats en hapjes en drankjes in de Club, aan de binnenkant van La Source.

De codrive vindt vermoedelijk plaats in de vooravond en duurt ongeveer een halfuur. De winnaar wordt anderhalf uur op voorhand verwacht in de ‘Fun Club’. Vanaf dat moment wordt hij of zij begeleid door iemand van Kronos Events. Een week voor het evenement ontvangt de winnaar een mail met alle praktische informatie.

You may also like
25 Hours Fun Cup: door de lens van Roel Ramaekers
VW Fun Cup: Belgium Back On Track
E-circuit: een spectaculair format voor de VW e-Fun Cup
VW Fun Cup: de VW Fun Cup powered by Hankook ziet mogelijkheden vanaf 8 juni