Home > Circuit > Verdonck en Lémeret met DRM in 25 Uur!

Verdonck en Lémeret met DRM in 25 Uur!

DRM Motorsport behaalde in Zandvoort zijn eerste zege in de European VW Fun Cup, en is dan ook gemotiveerd als nooit tevoren om aan de start te staan van het hoogtepunt van het seizoen, de 25 Hours VW Fun Cup. De Evo 3 #2 van het Brusselse team koestert de ambitie om mee te spelen voor de overwinning, na een schitterende vijfde plek in 2017.

Edouard Mondron en Amaury Richard maken uiteraard deel uit van het avontuur, terwijl Stéphane Lémeret zijn steentje zal bijdragen na een eerste geslaagde optreden tijdens het Franco Fun Festival in het begin van het jaar. Omdat Guillaume Mondron en Cédric Bollen uitzonderlijk onderdak vinden bij de #277 Allure Team, was DRM nog op zoek naar een vierde rijder.

Uiteindelijk zal een gekende figuur zijn terugkeer maken bij de formatie onder leiding van Matthieu de Robiano. Nico Verdonck maakt deel uit van de beste GT-rijders in België, en versterkt DRM Motorsport bij gelegenheid sinds 2014. Tussen twee VLN-races met een Lamborghini Huracan Super Trofeo door, zal de recordhouder op de omloop van 24,369 kilometer mikken op een tweede succes in de 25 Hours VW Fun Cup.

Het is altijd een plezier om voor DRM Motorsport te racen“, lacht de winnaar van de editie 2010. “Het is zowel een familiale als een professionele structuur. In de loop der tijd is er veel progressie geboekt en het is prachtig om die evolutie jaar na jaar te kunnen opvolgen. Matthieu de Robiano is erin geslaagd zich te omringen met een team van echte liefhebbers van de competitie. Dat moet onderlijnd worden, want dat is niet altijd een evidentie in de autosport…

Dankzij de versterking van Nico Verdonck is de #2 DRM Motorsport – Autographe meer dan ooit gewapend om een vuist te maken in het algemene klassement, tegen de andere topteams, ook al is alles mogelijk over 25 uur. Of het nu om een GT of een VW Fun Cup gaat, Nico zal zoals altijd een stevige indruk willen maken…

Bovendien heb ik het voordeel dat ik Edouard en Stéphane goed ken“, voegt hij toe. “Ik vormde tijdens de 25 Hours 2017 al een team met Edouard, maar ook Stéphane ben ik al meermaals in mijn carrière tegen het lijf gelopen. Alleen Amaury moet ik leren kennen, maar zijn reputatie van extreem snelle rijder heeft me gerustgesteld. We beschikken over een erg homogeen team voor een moeilijke wedstrijd als de 25 Hours VW Fun Cup. Aan ons om daarvan de vruchten te plukken en Matthieu de Robiano een nieuwe zege te schenken!

De 25 Hours VW Fun Cup vindt plaats op 6, 7 en 8 juli. Bij DRM Motorsport is de nieuwsmachine echter nog niet gestopt met draaien…