Home > #Hoofdnieuws > Van Kerckhove wint Slalom Arendonk

Van Kerckhove wint Slalom Arendonk

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

In Arendonk werd er een nieuwe proef gehouden voor de VAS Slalom competitie.

De zege ging er naar Dominique Van Kerckhove, die met de VW Polo GT kwam proeven van dit nieuw evenement. Overtuigend mogen we wel zeggen want hij hield 1,4 seconde over op de tweede in het klassement. En Dominique had zijn AC Medina teamgenoot Frederik De Clercq meegebracht. Slecht nieuws voor de andere titelkandidaten want De Clercq deelde de winnende VW Polo wagen. Het leverde hem een derde plaats op in zijn eerste slalom van 2018. De beste zaak binnen het kampioenschap werd gedaan door Jurgen Ribbens, op zijn VW Polo. Ribbens eindigde als tweede en doet daarmee een inhaalbeweging in de puntenstand.

De andere koplopers in de voorlopige tussenstand van het kampioenschap vielen buiten het podium met Dirk Smets (Mini Alora) op de 4de plaats, Jelrik Suffeleers (Suzuki Capuccino) op de vijfde plaats en Jos Bronkaert (Renault Clio) en Bernard Wilmet (Peugeot 104Z) vervolledigden de top 5.

Volgende week al is er de volgende slalom, in Houthalen.

(foto’s: Peter Claesen)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”