Home > Circuit > In een notendop: ADAC F4 en Indycar

In een notendop: ADAC F4 en Indycar

De Nieuw-Zeelander Liam Lawson (Van Amersfoort Racing) pakte op de Red Bull Ring zijn derde zege van het seizoen in de ADAC Formula 4 race weekend. Hij won voor teamgenoot en kampioenschapsleider Frederik Vesti. Van Amersfoort Racing). Lawson telt halfweg het seizoen nu 24 punten achterstand op Vesti. Onze landgenoot Charles Weerts (eveneens Van Amersfoort Racing) werd als tiende afgevlagd.

Scott Dixon won de Indycar race op de Texas Motor Speedway met de Chip Ganassi Dallara-Honda. Het was de 43ste zege van zijn carriere en hij is nu derde in de tabel van de rijders met het meeste punten aller tijden. Dixon verstevigt ook zijn leiding in het 2018 Indycar kampioenschap, 23 punten voor Alexander Rossi.

(foto: adac motorsport)

You may also like
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni
In een notendop: de overlijdens van grootheden uit de autosport en ERC
Autosport: de stand van zaken